Inici / Notícies sobre música festera / Ja es coneixen les bandes participants al X Certamen d'Altea la Vella

Ja es coneixen les bandes participants al X Certamen d'Altea la Vella

Moment del sorteig

El passat dissabte 24 de novembre, a les 13:00 h. en el local d'assajos de la Societat Recreativa Musical, va tindre lloc el sorteig per a elegir les bandes participants al X Certamen de Música Festera Altea la Vella, que es celebrarà el proper 9 de febrer de 2013 i que en aquesta ocasió estarà dedicat a Felipe Orozco Mulet.

Al sorteig estigueren presents Vicent Cerdà com a membre de la FSMCV, Marga Riera com a representant de l’Ajuntament d’Altea i Pepa Perez i Mari Laviós, com a secretària i presidenta respectivament de la Societat Recreativa Musical d’Altea la Vella, organitzadora d’aquest certamen.

Finalment van ser huit les bandes que enviaren la fitxa d’inscripció per al sorteig, de les quals finalment participaran al certamen les tres següents:

  1. Unió Musical Contestana
  2. Societat Artístic Musical d’Alcàntera de Xúquer
  3. Agrupació Musical la Nova de Banyeres

També es va donar a conèixer l’obra obligada del certamen, que serà el pasdoble fester "Fernando Marzal" del compositor José Grau Benedito. Aquesta obra, que va ser finalista al XII Concurs de composició de música festera "Vila d’Altea", ha estat cedida per l'Associació de Moros i Cristians Sant Blai de mà de la seua presidenta, Rosa Guillem, també present al sorteig.

Per a concloure l'acte es van repartir el guió i les partitures a les tres bandes seleccionades, desitjant-los la millor de les sorts.

Comentaris

Imatge de musicafestera

Senyalar que han quedat en reserva les següents bandes:
1.- Associació Musical Daimusense
2.- Unió Musical Ciudad de Asís
3.- Centre Artístic Musical de Xàbia