Inici / Notícies sobre música festera / Ja es coneixen les 4 obres finalistes al 1r Concurs de Pasdobles 'Fernando Tormo Ibáñez'

Ja es coneixen les 4 obres finalistes al 1r Concurs de Pasdobles 'Fernando Tormo Ibáñez'

El jurat del 1r Concurs de Composició de Pasdobles "Fernando Tormo Ibáñez" ja ha deliberat els 4 finalistes que podran optar al primer premi i a l'accèssit del públic. Aquestos són 'Albaida', '7 d'Octubre', 'Beniaia', 'Bah' i 'Vidriers'.

El jurat ha estat format per professionals de la música vinculats a Albaida i a l'Aranya: Ramon Garcia i Soler com a president del jurat, Mario Roig Vila, Jose Javier Sanz Vila, Vicent Pérez i Esteban i Juan Carlos Sempere Bomboí, a més d'Andrea Sebastià Molina com a secretària.

El proper 28 de setembre a les 12:00 h. en el Cinema Odèon d'Albaida coneixerem als guanyadors d'aquesta primera edició. Hi haurà un primer premi valorat en 1500 euros, així com un accèssit de 500 euros que serà atorgat per votació del públic assistent al concert. A més, el pasdoble guanyador serà interpretat per l'Aranya el dia 7 d'octubre en la baixada de la bander.

Per als membres del jurat "ha estat una important acollida de pasdobles en aquesta primera edició del concurs que rep el nom d'un gran compositor albaidí com és Fernando Tormo Ibáñez. I aquesta és la idea: promoure i difondre l'estil 'tormonià' que tan caracteritza als pasdobles d'En Fernando Tormo Ibáñez".

Font: Unió Musical L'Aranya