Inici / Notícies sobre música festera / Ja disponible a Spotify el nou disc monogràfic d'Òscar Vidal

Ja disponible a Spotify el nou disc monogràfic d'Òscar Vidal

NOTA DE PREMSA

Tinc l’immens plaer de comunicar-vos el llançament del meu primer treball discogràfic per a les nostres festes de moros i cristians, falles i de setmana santa. En ell trobareu un total de 13 composicions entre pasdobles, marxes cristianes, mores i també solemnes. 

Cap èxit en la vida es sols de l’individu, doncs totes som part sempre d’una massa més gran i més poderosa que ens envolta i que està formada de conflictes i vivències, en definitiva, de les nostres circumstàncies. Tot això ens connecta i ens fa interaccionar, vibrar junts, somiar, sentir i estimar. Doncs este disc és el resultat de la col·laboració i de l’esforç conjunt. Un disc que recull 13 peces de musica incidental per a la festa i que a partir d'ara podreu gaudir en totes les plataformes. 

Vull expressar el més sincer dels agraïments a cadascuna de les persones què, en un o altre moment de la meua vida m'han fet partícip de la seua joia al encomanar-me alguna de les composicions que escoltareu al disc.  

Gràcies a totes i tots els músics que formeu la banda simfònica del CIM Benimaclet, per ser part de la vida de tantes i tantes persones, i per deixar-nos assaborir en este disc una miqueta de la felicitat que estes obres han significat per a les nostres festes. No hi ha prou paraules per expressar-vos la gratitud per fer que este projecte haja estat una realitat i per haver-me regalat l’oportunitat de fer junts este camí.  

Gràcies també a Rafa Monllor, d'Audioart i als meus estimats Jordi i Alex Albinyana pel disseny i la maquetació, i a totes les que, d'una o altra forma heu contribuït per a crear quelcom tan especial. 

Vos recorde que també podeu fer les vostres comandes en format CD al meu correu personal 

Òscar Vidal