Inici / Notícies sobre música festera / Enrique Alborch i Alfonso Yépez, premiats al concurs de música festera de Villena

Enrique Alborch i Alfonso Yépez, premiats al concurs de música festera de Villena

El passat dissabte 10 de març va tindre lloc la final del VI Concurs de Composició de Música Festera "Compositor Manuel Carrascosa", celebrada durant el concert del "Ecuador Festero" 2018 que la Banda Municipal de Villena va realitzar al Teatro Chapí.

Després de la interpretació de les 4 marxes finalistes, seleccionades d'un total de 19 obres presentades, el jurat format per Santiago Quinto Serna, Ferran Campos i Gaspar Ángel Tortosa, va elegir com a mereixedora del 1r Premi la marxa cristiana "CANTUS" d'Enrique Alborch Tarrasó, obra amb la que el compositor de Castelló del Rugat es va emportar 2000 euros i que finalment portarà el nom de "MARQUÉS DE VILLENA".

D'altra banda, el Premi del Públic va recaure en la peça "XIELA ITRAM" de l'autor Alfons Yépez Santamaría "Chipi", marxa cristiana amb la que el compositor alcoià es va emportar 500 euros.

Cal destacar que el concert va servir per a retre homenatge al compositor d'Albatera Santiago Quinto Serna, membre del jurat de la present edició.