Inici / Notícies sobre música festera / Elda acull una nova edició del certamen de música de Moros i Cristians

Elda acull una nova edició del certamen de música de Moros i Cristians

El Teatre Castelar d'Elda acollirà el pròxim dissabte 30 d'abril, a les 19:00, el XXXI Certamen de Música de Moros i Cristians.

Una hora abans hi haurà una desfilada de les bandes participants que s'iniciarà a la plaça de l'Ajuntament d'Elda i acabarà al mateix teatre on s'iniciaran les audicions.

La Sociedad Musical La Armónica de Cox obrirà l'acte amb la interpretació de l'obra lliure "Tarde d'Abril, Abencerrajes" d'Amando Blanquer Ponsoda; li seguiran la Sociedad Musical Ruperto Chapí de Villena, que actuarà amb la marxa mora "Elda", també d'Amando Blanquer, i la Sociedad Filarmónica Unión Musical de Agost, qui ha elegit la marxa mora "Almunastir" de Ramon Garcia i Soler com a obra lliure. Tanmateix, les 3 agrupacions hauran d'interpretar l'obra obligada "Alardo Cristiano", compost per a l'ocasió per Francisco Valor Llorens.

Com cada any, durant el transcurs de la deliberació del jurat actuarà l'AMCE Santa Cecília d'Elda, qui interpretarà el pasdoble "L'ofrena" de Ramon Garcia Soler, la marxa cristiana "Entrada cristiana de Elda" de Joan Enric Canet i la marxa mora "Moment de Festa" d'Amando Blanquer.