Inici / Notícies sobre música festera / El Regnat Cristià d'Altea estrena tres composicions al concert de festes

El Regnat Cristià d'Altea estrena tres composicions al concert de festes

Moment de l'estrena de "Jovi Ambaixador".

Fins a un total de tres marxes cristianes van ser presentades durant la cel·lebració del concert de música festera d'Altea, celebrat el passat divendres 8 de setembre amb motiu de les Festes Majors en honor al Santíssim Crist del Sagrari i de Moros i Cristians en honor a Sant Blai.

Per un costat, la Societat Recreativa Musical d'Altea la Vella va ser la responsable d'interpretar per primera vegada la marxa cristiana "Jovi Ambaixador" del músic de Benigànim Jaume Moscardó Tudela, composició dedicada a l'Ambaixador Cristià José Vicente Ivars.

D'altra banda, la Societat Filharmònica Alteanense va presentar, fora de programa, les marxes cristianes "Anabel Conqueridora" i "Feli, Reina Cristiana", dedicades a l'Abanderada Cristiana Anabel Antón i a la Reina Cristiana Feli Sáiz, respectivament. Les dos composicions són obra de José Salvador González Moreno, de L'Alqueria de la Comtessa.

Ambdós autors van ser els encarregats de dirigir les seues respectives obres, les quals van ser rebudes amb entusiasme pel públic assistent.