Inici / Notícies sobre música festera / El projecte Compasfester, de nou en marxa

El projecte Compasfester, de nou en marxa

Compasfester

Els "Ciberfesteros", grup de festers de Moros i Cristians actius en la xarxa, tornen a la càrrega amb el projecte Compasfester, la primera base de dades sobre música festera disponible per a descarregar en qualsevol PC.

El projecte té el seu orige en l'any 2004, quan aquesta comunitat de festers va llançar al ciberespai una base de dades on poder consultar la informació d'un total de 296 compositors, 1138 composicions, 68 bandes de música, 28 editors, 199 edicions musicals i 1809 interpretacions. Amb la nova actualització, a banda d'incrementar notablement aquestes xifres hi haurà diverses novetats, com la possibilitat d'escoltar peces de domini públic, lliures de drets d'autors o amb llicència Creative Commons.

L'aplicació encara no està disponible, però ja s'ha llançat la web compasfester.com on podrem descarregar-la una vegada estiga llesta.

MusicaFestera.com està col·laborant activament amb aquest projecte, per tal d'oferir la major informació possible sobre música de Moros i Cristians a qui opte per baixar-se la utilitat.