Inici / Notícies sobre música festera / El programa de ràdio «De Banda a Banda» convoca un concurs de composició de pasdobles

El programa de ràdio «De Banda a Banda» convoca un concurs de composició de pasdobles

La productora del programa de ràdio “De Banda a Banda”, emès en les emissores de ràdio i Internet conegudes com “À Punt” o “À Punt Mèdia”, ha convocat el «1r Concurs de Composició de Pasdoble “De Banda a Banda”». El termini d’admissió d’originals finalitzarà el dia 4 de maig de 2020, i cada participant podrà presentar un màxim de dos obres.

S’estableix un únic premi de 1000 euros per al guanyador o guanyadora del concurs. El jurat, format per tres professionals de la música en el camp de la composició i de l’educació musical, escollirà l’obra guanyadora i la remetrà a l’organització del I Concurs de composició de Pasdoble abans del dia 28 de maig de 2020 per a la seua publicació en les diferents finestres audiovisuals d’À Punt Mèdia i al programa de DE BANDA A BANDA i les seues xarxes socials. El/la concursant guanyador/a haurà de recollir personalment el premi al programa de DE BANDA A BANDA en directe, el dia 6 de juny de 2020.

Més informació i bases completes a l'arxiu adjunt.