Inici / Notícies sobre música festera / El pasdoble serà el protagonista del XXII Concurs de Música Festera "Villa de Benidorm"

El pasdoble serà el protagonista del XXII Concurs de Música Festera "Villa de Benidorm"

La Regidoria de Cultura de Benidorm ha convocat el XXII Concurs de Música Festera "Villa de Benidorm", que en aquesta edició es desenvoluparà en la modalitat de pasdoble, segons ha avançat l'edil de l'àrea, Jaime Jesús Pérez. Tal com recullen les bases, aprovades el passat dilluns 3 d'abril per la Junta de Govern Local, al concurs podran presentar-se quants participants ho desitgen sense límit d'edat ni de composicions que, això sí, hauran de ser originals, inèdites i no haver sigut interpretades en públic amb anterioritat a la decisió del jurat.

El termini d'admissió d'originals finalitzarà a les 23:59 hores del 31 de juliol de 2023. Hi haurà un premi únic de 2000 euros i trofeu patrocinat per l'Ajuntament de Benidorm, el qual es reserva la potestat per a donar nom definitiu a l'obra guanyadora.

Les bases, que pròximament es publicaran en el Butlletí Oficial de la Província d'Alacant (BOP) i en la secció de Cultura de la web municipal (https://benidorm.org), estableixen que els participants hauran d'enviar quatre còpies de la partitura, enquadernades, i adjuntar un CD o memòria USB amb la partitura i les particel·les en format PDF i un àudio d'aquesta. Igualment haurà d'acompanyar-se en sobre tancat el lema de l'obra amb les dades de l'autor i el títol definitiu de l'obra. En cap cas les obres hauran d'anar signades.

Les persones interessades a participar en aquest concurs hauran de remetre el material per correu postal certificat a l'atenció de la Regidoria de Cultura a la següent adreça: Ajuntament de Benidorm. Regidoria de Cultura. XXII Concurs de Composició de Música Festera "Villa de Benidorm" 2023. Plaza SS.MM Los Reyes de España, 1. 03501 Benidorm.

Una vegada acabat el termini de presentació, el jurat valorarà les obres en els següents 15 dies naturals i comunicarà el lema del pasdoble guanyador, que serà interpretat en el concert extraordinari que se celebrarà al mes de setembre. Si el jurat ho estimara oportú, el premi podria quedar desert i la seua decisió serà inapel·lable.