Inici / Notícies sobre música festera / El pasdoble, protagonista al 19é Concurs de Música Festera "Francesc Cerdà" de l'Olleria

El pasdoble, protagonista al 19é Concurs de Música Festera "Francesc Cerdà" de l'Olleria

L'Ajuntament de l'Olleria ha convocat el 19é Concurs de Música Festera "Francesc Cerdà" 2023. En aquesta edició, en la qual col·laboren la Junta Central de Festes de Moros i Cristians de l'Olleria i la Societat Musical Santa Cecilia, la modalitat de les obres presentades haurà de ser el pasdoble.

El guardons a entregar seran un primer premi de 2000 euros, un segon de 1000, el premi del públic de 500 euros i un accèssit de 250 euros per als finalistes no premiats. Les obres finalistes seran interpretades per la Banda de la Societat Escola Musical Santa Cecilia, al concert que tindrà lloc en el Teatre Goya de l'Olleria durant el primer trimestre del 2023.

Les persones que desitgen participar hauran de realitzar una instància al Registre de l'Ajuntament de l'Olleria, abans del dilluns 9 de gener de 2023, a través de la seua seu electrònica i fer l'enviament del sobre amb la documentació que marca les bases del concurs.

Per a més informació, caldrà posar-se en contacte a través del 96 220 08 66, o bé al correu electrònic cij@lolleria.org.