Inici / Notícies sobre música festera / El pasdoble 'Brisas del Cerrón' guanya el 9é Concurs de Música Festera de l'Olleria

El pasdoble 'Brisas del Cerrón' guanya el 9é Concurs de Música Festera de l'Olleria

La SEM Santa Cecília de l'Olleria durant un concert

El jurat del 9é Concurs de Música Festera 'Francesc Cerdà' de l'Olleria va elegir el pasdoble "Brisas del Cerrón" de Felipe García Atienza com a guanyador d'esta edició, celebrada el passat dissabte 23 al Teatre Goya. L'autor va aconseguir d'esta forma el primer premi dotat amb 2500 euros.

Quant al premi atorgat pel públic mitjançant el sistema de votacions, va ser la peça "Paula i Ximo" del compositor José Salvador González Moreno la que es va emportar tal honor, valorat en 500 euros.

Com sempre, la SEM Santa Cecília de l'Olleria va ser la banda encarregada d'interpretar les quatre obres finalistes, "L'Olleria és Festa", "Dianero", "Brisas del Cerrón" i "Bonavista", així com el pasdoble "Andrés Contrabandista" de Óscar Navarro, el pasdoble "Rocío" de Juan Manuel Molina (obra guanyadora de la III edició), la marxa mora "Raschida" de Liberto Benet i l'Himne de la Festa de Francesc Cerdà, compositor que dóna nom al concurs, el qual servix per a retre un homenatge anual a la seua memòria.