Inici / Notícies sobre música festera / El músic David Postiguillo fa ple al 1r Concurs de Pasdobles «El Olmo»

El músic David Postiguillo fa ple al 1r Concurs de Pasdobles «El Olmo»

El passat diumenge 6 de juny, el compositor David Postiguillo Moscardó es proclamava guanyador al 1r Concurs Internacional de Pasdobles convocat per la Asociación Sociocultural "El Olmo" de San Antonio (Requena). Amb l'obra presentada baix el lema "Raíces", l'autor de Manuel es va imposar als altres dos finalistes: Santiago Quinto Serna i Adrián García Planells, els quals s'adjudicaren el segon i tercer premi -respectivament- amb les obres "Noche de fuego" i "Cuando el río suena".

Les tres peces van ser interpretades en concert pels músics de la Sociedad Musical La Armónica de San Antonio, els quals també atorgaren, mitjançant votació, un accèssit per a "Raíces", aconseguint així el doble guardó en aquesta primera edició del concurs. Cal assenyalar, no obstant, que el pasdoble guanyador portarà com a títol definitu "Encarna Sánchez", en homenatge a qui fou membre de l'Associació Sociocultural "El Olmo" i que va faltar al 2012.

El jurat tècnic format per Ángel Crespo García, José Enrique Martínez Esteve -director de La Armónica- i Fco. Martínez Gallego va valorar la gran qualitat de les obres presentades a aquesta primera edició del concurs, de la qual ja s'ha anunciat que tindrà una segona convocatòria.