Inici / Notícies sobre música festera / El 1r Concurs de Pasdobles de la Fundació Sanganxa homenatja el 50 aniversari del CIM "Vila d’Altea"

El 1r Concurs de Pasdobles de la Fundació Sanganxa homenatja el 50 aniversari del CIM "Vila d’Altea"

La Fundació Sanganxa, en companyia de l'Ajuntament d'Altea, convoca el 1r Concurs de Pasdobles Fundació Sanganxa, enguany com a homenatge a la 50 edició del Certamen Internacional de Música "Vila d’Altea". Podrà participar qualsevol compositor/a de l'àmbit nacional i internacional sense límit d'edat, permetent presentar un màxim de 2 obres per autor/a. Les composicions s'hauran d'ajustar a la forma de pasdoble de concert.

El termini de presentació de les obres finalitzarà el dia 28 de febrer de 2024 a les 18:00 hores. Una vegada finalitzat el mateix, es publicarà un llistat amb els treballs presentats en la web del Concurs de Pasdobles de la Fundació Sanganxa, podent els participants interposar qualsevol reclamació referent al llistat publicat fins al 4 de març. El 18 de març de 2024 es faran públics els lemes de les obres que obtinguen la condició de finalistes.

Els premis per a aquesta primera edició seran els següents:

  • Primer Premi:1500€
  • Segon Premi: 600€
  • Tercer Premi: 300€
  • Quart premi: Diploma de finalista
  • Cinqué premi: Diploma de finalista
  • Premi del Públic: 300€

El concert on s'interpretaran els pasdobles finalistes tindrà lloc durant el proper mes d'abril o maig, sent executat per la Societat Filharmònica Alteanense. Al final d'aquest acte es procedirà al veredicte del jurat, obertura dels sobres i lliurament dels premis. 

Cal destacar que, amb la finalitat d'homenatjar el 50 aniversari del CIM “Vila d’Altea”, el títol definitiu del pasdoble guanyador serà triat pel Comité Organitzador del mateix.