Inici / Notícies sobre música festera / El 18é Concurs de Música Festera "Francesc Cerdà" de L'Olleria ja té finalistes

El 18é Concurs de Música Festera "Francesc Cerdà" de L'Olleria ja té finalistes

Francesc Cerdà Albiñana
Un total de 16 obres han sigut presentades a la dihuitena edició del Concurs de Música Festera "Francesc Cerdà" de L'Olleria, convocat en la modalitat de marxa cristiana.
 
El jurat tècnic, després d'estudiar-les amb precisió, ha decidit que les quatre obres finalistes són les presentades baix els lemes "PROELIUM", "GLEZBA", "DOS ARCS" i "ROSES D'HIVERN".
 
A causa de la situació de la crisi sanitària provocada per la Covid-19 que estem vivint, s'està valorant posposar la data del concert, donada la problemàtica de la banda per a realitzar els assajos necessaris. És per això que el regidor de Cultura de l'Ajuntament de L'Olleria, Juan Ricardo Ruano, ha explicat que "en tenir-se més informació sobre la data final d'aquest concert, s'informarà la població". A més, el regidor hi ha volgut destacar que "des de l'Ajuntament seguim apostant per la cultura responsable, per a poder seguir mantenint a L'Olleria com a tot un referent cultural a la nostra comarca i a més fer-ho de forma segura per a tots i totes".