Inici / Notícies sobre música festera / Diversos directors participaran en el concert del Mig Any de 'La Nova' de l'Olleria

Diversos directors participaran en el concert del Mig Any de 'La Nova' de l'Olleria

Agrupació Escola Musical La Nova de L'Olleria

L'Agrupació Escola Musical La Nova de L'Olleria durà a terme el diumenge 3 de març un concert de música festera amb motiu del Mig Any Fester de l'Olleria. El concert comptarà amb la presència de diversos reconeguts directors com Daniel Ferrero Silvage, José Rafael Pascual Vilaplana, Rafael Mullor Grau, Ramón Garcia Soler i Enrique García Asensio. Els quatre primers dirigiran les obres que la banda interprete de cadascú d'ells.

El repertori del concert estarà integrat pel pasdoble "Imposibles" de José Mª Ferrero Pastor, l'obra "Davidrian" de José Ureña Eiras (director de La Nova de l'Olleria), peça que s'estrenarà en el concert i estarà dedicada als músics de la banda David Guillen i Adrián Martínez; la marxa mora "Raís Kabir" de Daniel Ferrero Silvage, la marxa cristiana "Archaeus" de José Rafael Pascual Vilaplana, la marxa cristiana "Alcoi, escata i destral" de Rafael Mullor Grau, la marxa mora "Serrana" de Ramón Garcia Soler i "Tarde de Abril", marxa mora del mestre Amando Blanquer Ponsoda. Per a concloure, els músics de La Nova també realitzaran el seu particular homenatge a la memòria de Francesc Cerdà interpretant la marxa cristiana "Espardenyes i saragüells", la marxa mora "Filà Corda Curta" i l'Himne de la Festa, les tres del desaparegut compositor olleriense.