Inici / Notícies sobre música festera / Deliberació del VIII Concurs de Composició 'Poble de Muro'

Deliberació del VIII Concurs de Composició 'Poble de Muro'

Tancat ja el plaç per a la presentació de les obres a la vuitena edició del concurs bianual de composició per a colles de dolçaina i percussió “Poble de Muro” i havent-se presentat vint-i-sis obres, de les quals cinc son a la categoria de Musica per a Concert, dotze a la de musica per a Moros i Cristians i nou a la de Musica Tradicional.

Des del Grup de Dolçainers i Tabaleters “La Xafigà” volem donar les gràcies a tots aquells compositors que han fet l’esforç de presentar les seues obres en aquesta edició a l’igual que en les anteriors, ja que sense la seva tasca els nostres grups no tindrien materials amb els que oferir la nostra música.

Valorem molt positivament l’alta participació en quant a les obres que s’han presentat, la qual cosa de segur que ens animarà tant al nostre grup com a les entitats patrocinadores (malgrat l’important esforç tant humà com econòmic que comporta), a continuar convocant aquest concurs en els propers anys.

En aquesta edició el jurat tècnic (per als quals sols tenim paraules d’agraïment per la seua col·laboració desinteressada), estarà format per: Saül Gómez Soler, Damián Molina Beneyto, Hipòlit Agulló Ferrándiz i Mario Roig Vila.

Sense mes, vos convidem a la deliberació i fallo del jurat que tindrà lloc el proper 22 de setembre a les 12 h. al saló de plens de l’Ajuntament de Muro.

Nota de premsa de "La Xafigà"