Inici / Notícies sobre música festera / Convocatòria del VI Certamen de Música Festera d'Agost

Convocatòria del VI Certamen de Música Festera d'Agost

L’Ajuntament d’Agost convoca el VI Certamen de Música Festera, el qual tindrà lloc el 16 de juliol de 2022 a l'Auditori Municipal de la localitat.

Podran prendre part en aquest certamen totes les bandes no professionals que pertanguen a la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana. El nombre de músics per cada banda serà d'un mínim de 50 i un màxim de 65 participants, podent incloure en les seues plantilles fins a un màxim de quatre intèrprets aliens, que estaran inclosos en el màxim establit de 65 músics.

Concorreran en aquest certamen un total de tres bandes, sent seleccionades per sorteig d'entre totes les inscrites. Les tres bandes participants hauran d'interpretar la marxa cristiana "SETHTZAR LO BLANCH" de Vicent Pérez i Esteban com a obra obligada, així com una marxa mora de lliure elecció i un pasdoble de presentació (no puntuable).

El termini d'admissió per a l'enviament de sol·licituds romandrà obert fins el dia 6 de maig de 2022. Podeu trobar més informació a les bases adjuntes.