Inici / Notícies sobre música festera / Convocat el VII Certamen de Música Festera d'Agost

Convocat el VII Certamen de Música Festera d'Agost

L’Ajuntament d’Agost convoca el VII Certamen de Música Festera, el qual tindrà lloc el 6 de juliol de 2024 a les 19:30 a l'Auditori Municipal d'Agost.

Podran prendre part en aquest certamen totes les bandes no professionals que pertanguen a la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana. El nombre de músics per cada banda serà d'un mínim de 50 i un màxim de 80 participants, podent incloure en les seues plantilles fins a un màxim de quatre intèrprets aliens, que estaran inclosos en el màxim establit de 80 músics. La plantilla tindrà un màxim de 5 músics d'instruments de corda.

Concorreran en aquest certamen un total de tres bandes, sent seleccionades per sorteig d'entre totes les inscrites. Les tres bandes participants hauran d'interpretar la marxa mora "CAP D'ESQUADRA" d'Alfonso Yépez Santamaría com a obra obligada, així com una marxa cristiana de lliure elecció i un pasdoble de presentació (no puntuable).

Els premis seran els següents:

  • 1r premi: 4000€
  • 2n premi: 2000€
  • 3r premi: 1500€

El termini d'admissió per a l'enviament de sol·licituds romandrà obert fins el dia 12 d'abril de 2024. Podeu trobar més informació a les bases adjuntes.