Inici / Notícies sobre música festera / Convocat el LII Concurs de Composició de Música Festera d'Alcoi

Convocat el LII Concurs de Composició de Música Festera d'Alcoi

L'Associació Sant Jordi d'Alcoi ha obert el termini de presentació d'obres al LII Concurs de Composició de Música Festera, premi Antonio Pérez Verdú, en la modalitat de marxa mora.

Les composicions presentades, a més de ser originals i inédites, han de ser adequades per a l'Entrada Mora d'Alcoi, no havent estat interpretades amb anterioritat al dia de la resolució del concurs.

El jurat estarà format per un total de cinc persones, quatre d'elles amb veu i vot -tres professionals de la música i el President de l'Associació o un membre de la Junta Directiva-. Es valorarà l'originalitat del tractament harmònic i instrumental, així com l'adequació a l'acte al qual ha de servir: L'ENTRADA MORA.

El termini d'admissió es tancarà a les 20:00 del dilluns 21 de novembre. La decisió del jurat es donarà a conèixer el dissabte 17 de desembre de 2016, en roda de premsa que oportunament es convocarà. L'obra premiada serà interpretada per les bandes d'Alcoi en els seus tradicionals concerts del Cicle d'Exaltació de la Música Festera de 2017.

Hi haurà un únic primer premi dotat amb 2500 €.

- Més informació

Adjunts: