Inici / Notícies sobre música festera / Convocat el 5é Concurs de Composició de Música Festera de Mutxamel

Convocat el 5é Concurs de Composició de Música Festera de Mutxamel

La Junta de Govern Local de Mutxamel, en sessió celebrada el passat 3 de febrer de 2022, va aprovar la convocatòria del V Concurs de Composició de Música Festera de Mutxamel 2022 en la modalitat de marxa mora.

En aquesta cinquena edició, el concurs estarà dotat amb 2500 euros en premis per a les tres obres finalistes: el guanyador del certamen rebrà un premi de 2000 euros, mentre que els autors de les obres distingides amb una "menció especial", tindran cadascuna un premi de 250 euros. 

La peça ha de ser original de l’autor que la presente, inèdita i no s’ha d’haver interpretat amb anterioritat. El termini d'admissió d'originals finalitzarà el dia 27 de maig de 2022.  Abans d'aqueixa data, les persones interessades han de presentar la seua sol·licitud a la Casa de Cultura de Mutxamel (en horaris de matí i vesprada, de dilluns a divendres), o en la forma i llocs indicats per llei. Les obres es presentaran en forma de partitura o guió i àudio en format digital .wav o .mp3.

Les obres presentades que obtinguen la condició de finalistes seran interpretades en directe al concert de música festera que oferirà la Societat Musical L'Aliança, abans de finalitzar l'any.