Inici / Notícies sobre música festera / Convocat el 3r Concurs de Composició de Música Festera "Ciutat d'Albaida"

Convocat el 3r Concurs de Composició de Música Festera "Ciutat d'Albaida"

La Junta Central de Moros i Cristians d’Albaida (Jucef) i l’Excm. Ajuntament d’Albaida convoquen el 3r Concurs de Composició de Música Festera en la modalitat de marxa mora

Podran participar en el concurs totes aquelles persones que ho desitgen i siguen majors d’edat. Cada participant podrà presentar fins a un màxim de dos obres, sempre que compleixen els següents requisits: ser originals de l’autor que les presenta, ser inèdites, no haver estat interpretades amb anterioritat i tindre una duració màxima de 6 minuts.

El termini d'inscripció i enviament de les obres originals començarà el 22 de novembre de 2023 i finalitzarà el 10 gener de 2024.

S’atorgaran els següents premis amb la corresponent dotació econòmica:

  • Primer premi de 2000€ (atorgat pel jurat tècnic)
  • Accèssit de la JUCEF de 1000€ (atorgat amb els vots dels distints representants de les filaes, Junta Central, Càrrecs festers i representants institucionals)

El jurat seleccionarà entre totes les obres presentades i admeses un màxim de 4 finalistes, que seran interpretades al concert que la Primitiva d'Albaida "El Gamell" celebrarà el 23 de març de 2024 amb motiu del Mig Any Fester.