Inici / Notícies sobre música festera / Convocat el 36é Certamen de Música Festera d'Elda

Convocat el 36é Certamen de Música Festera d'Elda

La Junta Central de Comparses de Moros i Cristians d'Elda, en col·laboració amb l'Excm. Ajuntament d'Elda, convoca el "XXXVI Certamen de Música de Moros y Cristianos de Elda 2023".

En el certamen podran participar un màxim de 3 bandes de música de la Comunitat Valenciana, no professionals, i que en el moment de la inscripció pertanguen a la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana.

Per a determinar quines de les bandes inscrites seran les participants, es procedirà a la celebració d'un sorteig el 18 de febrer de 2023 a la "Casa de la Viuda de Rosas", seu de la Junta Central de Comparses de Moros i Cristians d'Elda (C/Nueva, núm. 8), entre les societats musicals inscrites, sent obligatòria la presència dels representants legals d'aquestes, que seran degudament citats amb antelació suficient. Seran excloses aquelles societats musicals sense representació en aquest acte. Després del sorteig, es facilitarà l'obra obligada que serà composta per encàrrec de l'organització del certamen.
 

El termini de presentació de sol·licituds romandrà obert fins a les 23:59 hores del 13 de febrer de 2023. El certamen tindrà lloc el 6 de maig de 2023, a les 18:00 al Teatre Castelar d'Elda.