Inici / Notícies sobre música festera / Convocat el 2n Concurs Nacional de Música Festera d'Almoradí

Convocat el 2n Concurs Nacional de Música Festera d'Almoradí

La Regidoria de Festes de l'Excm. Ajuntament d'Almoradí, amb la col·laboració de Leonardo Martínez, la Junta Central Cultural Festera d'Almoradí i les comparses Moro Almoradí i Piratas Almogávares, ha convocat la 2a edició del Concurs Nacional de Música Festera d'Almoradí.

Enguany, les partitures es podran presentar a concurs fins el 21 de maig de 2018, podent fer-ho en dos modalitats, marxa mora i pasdoble. Una vegada escollides les 3 millors marxes mores i els 3 millors pasdobles, aquestes passaran a ser assajades per la banda de la Unió musical d'Almoradí, qui les interpretarà al concert que es durà a terme divendres 22 de juny al Carrer Tomás Capdepón, a les portes del Casino. Després d'aquest concert es donarà l'última valoració a aquestes obres i es seleccionaran les guanyadores que sonaran a les desfilades de la Capitania i Sultania de les festes d'Almoradí.

El jurat estarà format per Manolo Ruiz -Cap d'Unitat Musical de l'Exèrcit de l'Aire a Madrid-, José Vicente Asensi -director del Conservatori Superior de Música d'Alacant-, Manuel Lillo -reconegut compositor de música de banda- i la regidora de Festes. El títol de les marxes guanyadores serà elegit per la Sultania i Capitania 2018.

PROGRAMA

 • EL SULTÁN MULADÍ *
  Luís R. Rodríguez Lorenzo
 • BABIECA *
  Javier Cañizares Ortuño

* Marxes guanyadores del 1r Concurs de Música Festera d'Almoradí

 • Lema: CORAZÓN ALMOGÁVER **
 • Lema: CAPITANES DE ALMORADÍ **

** Pasdobles finalistes del 2n Concurs de Música Festera d'Almoradí

 • 40 ANIVERSARIO DEL MORO ALMORADÍ 
  Roberto Reina Villalba
  Estrena absoluta
 • ALMURU ALMURADI
  Manuel Ruiz Gómez