Inici / Notícies sobre música festera / Convocada la vintena edició del concurs de música festera "Francesc Cerdà" de l'Olleria

Convocada la vintena edició del concurs de música festera "Francesc Cerdà" de l'Olleria

L'Ajuntament de l'Olleria, en col·laboració amb la Junta Central de Festes de Moros i Cristians de l'Olleria i la Societat Musical Santa Cecilia, ha convocat el 20é Concurs de Música Festera "Francesc Cerdà" 2024.

La modalitat de les obres presentades haurà de ser la marxa mora. Cada participant podrà presentar quants treballs vulga, sempre que siga l'autor/a original de l'obra, que aquesta siga inèdita, que no s'haja interpretat anteriorment i que no supere els 6 minuts de duració.

El guardons a entregar seran un primer premi de 2000 euros, un segon de 1000, el premi del públic de 500 euros i un accèssit de 250 euros per als finalistes no premiats. Com a novetat, i en commemoració del vinté aniversari del concurs, també hi haurà un premi atorgat pels músics de la banda, dotat amb 500€.

El termini d'admissió d'obres finalitzarà el 18 de desembre de 2023. Les obres finalistes seran interpretades per la Banda de la Societat Escola Musical Santa Cecilia, al concert que tindrà lloc en el Teatre Goya de l'Olleria el 24 de febrer de 2024.

Per a més informació, caldrà posar-se en contacte a través del 96 220 08 66, o bé al correu electrònic cij@lolleria.org.