Inici / Notícies sobre música festera / Continua obert el termini de presentació per al I Certamen de Música Festera d'Agost

Continua obert el termini de presentació per al I Certamen de Música Festera d'Agost

Continua obert el termini de presentació per al I Certamen de Música Festera d'Agost, organitzat per l'Ajuntament d'Agost, en el qual podran participar bandes no professionals inscrites en la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana i que acudisquen amb plantilles no superiors als 80 músics.

Les agrupacions que resulten elegides per a participar en esta primera edició, hauran d'interpretar un pasdoble de presentació d'algun compositor d'Agost o relacionat amb el nom de la localitat, una marxa mora o cristiana de lliure elecció i el ballet "Danza Colorista" de Rafael Mullor Grau, obra creada en 1995 per a la capitania de la Filà Contrabandistes d'Alcoi.

El termini d'inscripció acaba la setmana que ve, divendres 5 d'abril a les 14:00 h. Les audicions del certamen es realitzaran el 8 de juny a les 20:00 h., si bé una hora abans les bandes participants realitzaran un pasacarrer des de l'Ajuntament fins l'Auditori.