Inici / Notícies sobre música festera / Concert del Mig Any 2015 de l'Agrupació Musical Ontinyent

Concert del Mig Any 2015 de l'Agrupació Musical Ontinyent

Aquest diumenge 15 de febrer, l'Agrupació Musical Ontinyent oferirà el primer dels concerts del mig any fester organitzats per la Societat de Festers del Santíssim Crist de l'Agonia d'Ontinyent. Aquest es celebrarà al Teatre Echegaray a les 11:30 h., amb la participació enguany de Victor Vallés com a compositor convidat.

Víctor Vallès Fornet naix a Verger (Alacant). Finalitza el Grau Mitjà de trompeta i piano als Conservatoris Professionals "Tenor Cortis" i "Josep Climent" de Dénia i Oliva respectivament. El 2008 obté el títol superior de Composició i Premi Extraordinari Final de Carrera al Conservatori Superior de Música "Joaquín Rodrigo" de València.

Ha sigut premiat a molts concursos de composició entre els que destaquem:

  • 1r Premi de la XLVIII edició del Concurs de Composició de Música Festera d'Alcoi 2012.
  • 1r Premi de la IV edició del Concurs Internacional de Composició per a Banda Vila de Muro 2012.
  • 1r Premi en la I edició del Concurs de Composició de Música Festera de Villena 2013.
  • Accèssit del públic en la I edició del Concurs de Composició de Música Festera de Villena 2013.
  • 1r Premi en la XVIII edició del Concurs de Composició de Música Festera Vila de Benidorm 2013.

Víctor Vallés dirigirà a la primera part del concert les peces ECUADOR FESTERO (pd), ÀGUEDA (mm), CRISTIANS DE LA MARXADILLA (mc), EMMA (mm) i CLOE PONT PRADA (pd).

La segona part estarà protagonitzada principalment per compositors ontinyentins. Bancal del cel (mc) de David Castelló, URS FIDDAH (mm) de Vicent Casanova, VILLA DE ORTIGUEIRA (pd) de Daniel Ferrero, LA PÓLVORA (mm) de Saül Gómez i NUBERUS (mc) de Fernando Sanchis.

Des de l’Agrupació Musical Ontinyent conviden a totes i tots aquells amants de la música festera a vindre i gaudir d’aquest concert que han estat preparant amb tant d’esforç i dedicació amb el director titular Juan Daniel Jover.