Inici / Notícies sobre música festera / Concert del 'Ecuador Festero' i del 2n Concurs de Música Festera 'Compositor Manuel Carrascosa'

Concert del 'Ecuador Festero' i del 2n Concurs de Música Festera 'Compositor Manuel Carrascosa'

Demà dissabte 8 de març a partir de les 19:00 h. tindrà lloc al Teatro Chapí de Villena el concert amb motiu del 'Ecuador Festero', a càrrec de la Banda Municipal de Villena.

El concert servirà per a decidir l'obra guanyadora del II Concurs de Música Festera "Compositor Manuel Carrascosa", ja que durant la primera part la banda interpretarà les quatre marxes mores finalistes: "La Font del Moro", "Tariq Ben Ziyad", "Villena Mora" i "Amme". A la peça que resulte guanyadora se li atorgarà el nom "Al-Bilyānī", que significa "El Villenero".

La segona part del concert comptarà amb la presència com a convidat del compositor i director Saül Gómez Soler, del qual s'interpretaran diverses composicions com les marxes mores "Belsaí" i "Santiago Capitán Abencerraje", les marxes cristianes "Veles e Vents" i "El Guardià" o el pasdoble "Begoña Jiménez", dedicat a la Fallera Major de València 2013.