Inici / Notícies sobre música festera / Concert de presentació de la "Suite Mudéjar, música para una capitanía" de Saül Gómez Soler

Concert de presentació de la "Suite Mudéjar, música para una capitanía" de Saül Gómez Soler

Diumenge 24 d’octubre, a partir de les 12:00 al Teatre Echegaray d’Ontinyent, tindrà lloc l’estrena de la “Suite Mudéjar, música para una capitanía” de Saül Gómez Soler.

L’obra, composta per a la Capitania 2020-2022 de la Comparsa Mudéjares d’Ontinyent, està estructurada en huit moviments concebuts com una gran suite per a diferents formacions, en la que trobem diverses peces que conformaran la banda sonora de la capitania ostentada per Alberto Climent: tres marxes mores, tres peces de música incidental, un pasdoble dianer i una marxa de processó.

Cal destacar que la suite ha estat enregistrada en CD per la Societat Musical La Primitiva Setabense de Xàtiva, banda que dirigeix el propi Saül, amb la col·laboració de La Colla d’Ontinyent, Batukem Tukada i el Cor de Cambra Òscar Esplà. Aquestes quatre agrupacions seran les encarregades de fer vibrar als assistents al concert de presentació de la “Suite Mudéjar”.

Les entrades a l’esdeveniment tenen un cost de 10€ i es poden adquirir als comerços ontinyentins Asesoria Climent, Llunagraphics o Duomo Peluqueros, o bé cridant al número de telèfon 962387561. Al finalizar el concert, s’entregarà un CD a cadascun dels assistents.

- Més informació sobre la "Suite Mudéjar"