Inici / Notícies sobre música festera / Concert de música festera del Mig Any a Muro

Concert de música festera del Mig Any a Muro

La Junta de Festes de Muro ha organitzat un concert de música festera amb motiu del Mig Any de les Festes de Moros i Cristians, a realitzar el proper dissabte 9 de novembre a les 19:00 h. al Centre Cultural Polivalent de Muro. A l'acte participaran la Colla de Dolçaines i Percussió "La Xafigà" i la Unió Musical de Muro.

La primera part estarà protagonitzada pel grup de dolçainers, que oferirà una selecció d'obres pertanyents a la seua primera gravació discogràfica "Moros i Cristians" que enguany celebra 20 anys. Sonaran peces com Als Xafigueiros de Josep Vicent Egea, NCU de Rafael Faus Uris, Vicedo Capità 87 i El regall d'Enric Gironès o L'Altet dels Canons de José Rafael Pascual Vilaplana. D'aquest últim també podrem escoltar l'arranjament per a dolçaines i metalls de Xavier el Coixo, marxa mora original de Joan García Iborra i La Xafigà.

Ja en la segona part, la Unió Musical de Muro oferirà peces com la marxa mora BUMMA de Francisco Esteve Pastor, el pas masero Estruch de Lusa o Monllor o el pasdoble Entrada de Bandas de Elda, en homenatge al seu autor Pedro Joaquín Francés Sanjuán.

Les entrades estan disponibles al Centre d'Informació Turística de Muro.