Inici / Notícies sobre música festera / Concert de festes de l'Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador

Concert de festes de l'Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador

Hui dissabte 30 de juliol a les 19:30 a la Casa de la Música d'Ador, l'Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador, dirigida per Adrian Ronda Sampayo, oferirà el tradicional concert de festes.

El concert començarà amb la interpretació del pasdoble Dos Parelles del compositor Jose Maria Ferrero Pastor. Continuarà amb la marxa cristiana Aleluya del compositor alcoià Amando Blanquer Ponsoda. Tot seguit, es podrà escoltar la marxa mora El Moro Nefando de Fernando Tormo Ibáñez.

El segon bloc s'iniciarà amb la interpretació del pasdoble de l'últim director titular de la banda, Ramon Garcia i Soler, que porta per nom Laura 94. El concert seguirà amb la marxa cristiana Marfil del mestre Josep Vicent Egea Insa. Tot seguit s'interpretarà la marxa mora Tudmir del mestre Jose Rafael Pascual Vilaplana. Al tercer bloc trobarem el pasdoble Andrés Contrabandista del mestre Oscar Navarro, la marxa cristiana Júlia del compositor Enrique Alborch Tarrasó i la marxa mora Andrés Moscardó del mestre Jaume Moscardó Tudela.

L'acte està patrocinat per l'Excel·lentíssim Ajuntament d'Ador i s'emmarca dins dels actes de la XXX Setmana Cultural de la localitat.