Inici / Notícies sobre música festera / Benidorm recupera el concurs de composició de música festera

Benidorm recupera el concurs de composició de música festera

L'Ajuntament de Benidorm, a través de la Regidoria de Cultura i en col·laboració amb l'Associació de Moros i Cristians, ha convocat el XIX concurs de composició de música festera 2019

L'última edició del concurs es va dur a terme l'any 2013, i enguany s'ha recuperat a iniciativa de l'Associació de Moros i Cristians, així com de les bandes musicals de la ciutat. La modalitat per a aquesta edició estarà centrada en la marxa mora, amb les premises de sempre: les obres han de ser originals, inèdites i no han d'haver estat interpretades en públic amb anterioritat. El termini de presentació de les partitures originals finalitza el 31 de juliol de 2019, havent de lliurar-les en la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Benidorm. 

El jurat estarà format pels compositors José Vicente Asensi Seva, Antonio Cuenca Castelló i Victor Vallés Fornet, els quals triaran un total de quatre obres finalistes que seran interpretades per la Unió Musical de Benidorm el 28 de setembre de 2019. Eixe dia es donarà a conéixer el nom de la peça guanyadora, el compositor de la qual es farà amb un premi dotat amb 2000 € i un cap de setmana per a dos persones en un hotel del grup hoteler Poseidón.