Inici / Notícies sobre música festera / Bases del 7é Concurs de Composició "Compositor Manuel Carrascosa"

Bases del 7é Concurs de Composició "Compositor Manuel Carrascosa"

La Junta Central de Festes de Moros i Cristians de Villena ha convocat la setena edició del Concurs de Composició "Compositor Manuel Carrascosa", en la modalitat de pasdoble. Enguany, l'obra guanyadora servirà per commemorar el 50 aniversari de Junta Central, efemèride que s'iniciarà passades les Festes de l'any 2019.

El termini d'admissió d'obres finalitzarà el 12 de gener de 2019, i els originals s'hauran d'adreçar a la Junta Central de Fiestas de Moros y Cristianos, Concurso de composición de música festera “Compositor Manuel Carrascosa”, Ap.334, Plaza de Santiago, 303400 Villena (Alacant).

Hi haurà un primer premi dotat amb 3000€, així com el premi atorgat pel públic, dotat amb 500€. Els finalistes que no obtinguen cap premi, rebran la quantitat de 250€.

Les obres finalistes seran interpretades per la Banda Municipal de Música de Villena en el concert del "Ecuador Festero", que tindrà lloc al Teatre Chapí el dia 9 de març de 2019. El títol de la peça guanyadora serà triat per part de l'entitat organitzadora.

- Bases completes