Inici / Notícies sobre música festera / Azael Tormo revalida el primer premi al Concurs de Música Festera «Francesc Cerdà» de L'Olleria

Azael Tormo revalida el primer premi al Concurs de Música Festera «Francesc Cerdà» de L'Olleria

Foto: lolleria.org.es

El compositor Azael Tormo Muñoz va conquerir dissabte passat el 1r Premi al XV Concurs de música festera Francesc Cerdà de l'Olleria, celebrat al Teatre Goya de la localitat, amb la marxa cristiana "Azjama". Cal assenyalar que el músic de Manuel ja es va alçar amb el mateix guardó en la passa edició del 2018, gràcies a la marxa mora "Ibn Jazim".

El jurat tècnic format pels compositors i directors Tomàs Gilabert Giner, Jaume Francesc Ripoll Martins i José Vicente Asensi Seva, no va ser l'únic que va escollir d'entre les marxes finalistes a "Azjama" com a la seua preferida, ja que a més, Tormo va conquerir el premi del públic valorat en 500 euros -sumant-se així als 2000 euros del primer premi-.

El segon premi, dotat amb 1000 euros, va resultar ex aequo per als compositors Juan Bautista Francés Parra, de Beneixama, per la marxa cristiana "Cavallers del Pas", i David Postiguillo Moscardó, de Manuel, amb la peça "La'Umiy". El villener José Miguel Ruiz Navarro, amb "Despertar Almogàvar", obtingué un accèssit de 250 euros.