Inici / Notícies sobre música festera / Azael Tormo guanya el concurs de música festera de Benidorm amb «Andrés, músic i tagarino»

Azael Tormo guanya el concurs de música festera de Benidorm amb «Andrés, músic i tagarino»

El passat dissabte 25 de setembre, el compositor Azael Tormo Muñoz va ser anunciat com a vencedor de la vintena edició del Concurs de Composició de Música Festera "Villa de Benidorm", durant el transcurs del concert realitzat per la Unió Musical de Benidorm baix la batuta d'Oswaldo Olmos. El músic de la localitat de Manuel ha conquerit aquest guardó amb la peça presentada baix el lema "Any d'Esperança", premiada pel jurat format per Rafael Mullor Grau, Juan Antonio Espinosa Zaragoza i Jaime Fco. Ripoll Martins i havent sigut seleccionada d'entre un total de 23 obres presentades.
 
Enguany, el concurs ha estat dedicat a la figura del músic i professor Andrés Teuler Martínez, integrant de la Unió Musical de Benidorm i de la Unió Musical de Polop, així com membre de la Filà Musulmanes Tagarinos de Benidorm i un dels impulsors del concurs de composició benidormer, pel que la peça guanyadora portarà com a títol "Andrés, músic i tagarino".