Inici / Notícies sobre música festera / Àngela Gómez guanya el concurs de pasdobles per a dones compositores de COSOMUVAL

Àngela Gómez guanya el concurs de pasdobles per a dones compositores de COSOMUVAL

La compositora Àngela Gómez Vidal ha resultat guanyadora del Concurs de Composició de Pasdoble per a Dones Compositores convocat per la Coordinadora de Societats Musicals de València. L'autora guadassequiana s'ha emportat el premi, dotat amb 1500 euros, gràcies al pasdoble "L’alqueria del riu ebri" dedicat al seu poble natal, Guadasséquies.

El jurat ha estat format per Pilar Parreño, violista, integrant del quintet Casulana i vicepresidenta de l'Associació Dones per la Música; Rebeca Pérez, directora de la banda de la Falla Jerònima Gal·lès de València; i Jordi Peiró, compositor, músic de la Banda Municipal de València i director de la Societat Instructiva Musical El Palmar.

El concurs forma part del projecte d'igualtat que COSOMUVAL ha desenvolupat en 2023 baix el lema “Juntes sonem millor” i que ha inclòs també un cicle de concerts de dones, amb la col·laboració de la Vicepresidència Segona i Conselleria de Serveis Socials, Igualtat i Habitatge de la Generalitat Valenciana.