Inici / Notícies sobre música festera / Alfarrasí celebra la XXV Diada Musical de La Vall d'Albaida

Alfarrasí celebra la XXV Diada Musical de La Vall d'Albaida

El proper dissabte 23 de maig se celebra la Diada de Bandes de música de la Vall d’Albaida, organitzada per les dues bandes de música amfitriones, La Banda Instructiva Musical d’Alfarrasí i L’Agrupació Musical “La Banda” d’Alfarrasí, dins de la campanya d’activitats comarcals de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana.

Els actes començaran a les 17:00 h amb la desfilada de trenta-set societats musical de la Vall d’Albaida. La desfilada conclourà amb les dues bandes amfitriones que interpretaran conjuntament i al finalitzar el passacarrer el pas-doble Alfarrasí del compositor local Emilio Sanz.

A les 20:00 h. Tindrà lloc un concert a la plaça del poble on actuarà la “Valencia Brass Band”. A partir de les 24:00 h, després del sopar de germanor de totes les societats musicals, i com a final de festa, a la plaça, hi haurà actuacions de xarangues i disco-mòbil.

És de destacar que en la Diada d’enguany coincideixen tres aniversaris especials: és la XXV Diada que se celebra a la Vall, l’Agrupació Musical “La Banda” compleix trenta anys, i la Instructiva en compleix cent setanta cinc. Les comissió organitzadora formada per membres d’ambdues bandes de música d’Alfarrasí vol agrair a tots aquells que han col·laborat en l’organització de la Diada, i en especial a l’Assemblea Comarcal de la Federació de Societats Musicals, a l’Ajuntament d’Alfarrasí i a la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida.