Inici / Notícies sobre música festera / Alcoi presenta els Concerts d'Exaltació de la Música Festera 2021

Alcoi presenta els Concerts d'Exaltació de la Música Festera 2021

Malgrat que les festes de Moros i Cristians enguany tampoc s'han pogut celebrar a causa de la Covid-19, la música a Alcoi no para: les quatre bandes locals oferiran el tradicional cicle de Concerts d’Exaltació de la Música Festera.

Enguany tots els concerts tindran lloc el proper mes de maig a l'Amfiteatre Amando Blanquer, seguint un rigurós control d’aforament i amb el compliment de totes les mesures sanitàries. El primer d'ells el realitzarà la Societat Musical Nova d’Alcoi, dissabte 8 de maig a les 19:30, interpretant un programa format per les peces "Mi Barcelona", "Aitana", "Un moble més", "Suspiros del Serpis", "Als Cristians", "L’ambaixador cristià", "No ho faré més", "El Moro del Sinc", "Segrelles", "23 d’abril", "Ben Elafar" i "Chordiet". A l'endemà, diumenge 9 de maig a les 11:00, serà el torn de l’Agrupació Musical Serpis d’Alcoi, que interpretarà les obres "Al cel", "Concordia", "Guardia Jalifiana", "Tayo", "L’ambaixador cristià", "Festes de Sant Blas", "Arcum", "El Mahdi" i "Pintura i Teatro".

El torn de la Unió Musical d’Alcoi vindrà dissabte 29 de maig a les 19:30, amb un repertori integrat per "UMDA", "Tayo", "Bonus Christianus", "Tristezas y alegrías", "La fiesta del Santón", "Suspiros del Serpis", "Tino Herrera", "Mi Barcelona", "Als llaneros dianers" i "Llanero i president". Finalment, la Corporació Musical Primitiva d'Alcoi tancarà el cicle diumenge 30 de maig a les 11:00, amb la interpretació de les peces "Tristezas y alegrías", "Penya Cadell", "Tormenta Pirata", "El Guerrer", "Desperta’t Alcoi, Els Xiulitets", "Chano", "Crusllan", "Tarde de abril" i "El Barranc del Sinc".