Inici / Notícies sobre música festera / 26 obres presentades al 1r Concurs de Composició de Pasdobles 'Fernando Tormo Ibáñez'

26 obres presentades al 1r Concurs de Composició de Pasdobles 'Fernando Tormo Ibáñez'

El passat dimecres 31 de juliol acabava el termini de presentació d’obres per al 1r Concurs de Composició de Pasdobles Fernando Tormo Ibáñez, un concurs creat amb motiu del 90é Aniversari de la Unió Musical d’Albaida “l’Aranya” i que pretén ser un referent en el món de la música festera, a més d'una forma de donar a conèixer la figura i l’estil de composició del desaparegut compositor Fernando Tormo Ibáñez.

En total s'han presentat 26 pasdobles, el que significa que el concurs ha tingut una gran repercussió. El jurat, el nom dels quals es manté de moment en secret, estarà format per professionals del món de la música i pertanyents a Albaida.

El lliurament del premi està previst per a l’últim cap de setmana de setembre, on les 4 obres finalistes seran interpretades per l’Aranya d’Albaida i on a més es lliurarà un accèssit valorat amb 500 euros atorgat pel públic assistent (majors de 16 anys). El pasdoble guanyador del concurs s'emportarà un premi de 1500 euros i serà interpretat en la baixada de la bandera del dia 7 d’octubre, festivitat de la patrona d’Albaida.

Font: http://www.umaaranya.com/