Inici / BASES LEGALS SORTEIG BENIDORM: MÚSICA, FESTA I TRADICIÓ

BASES LEGALS SORTEIG BENIDORM: MÚSICA, FESTA I TRADICIÓ

La promoció "Sorteig de 2 CD's BENIDORM: MÚSICA, FESTA I TRADICIÓ", és una acció promocional de Musicafestera.com. La promoció està dirigida a totes les persones majors d'edat i es portarà a terme des de les 18:00 h. del dilluns 29 d'abril de 2013 fins les 14:00 h. del divendres 3 de maig de 2013.

BASES DEL SORTEIG:

1. Hi ha dos premis consistents cadascun en 1 unitat del CD titulat "BENIDORM: MÚSICA, FESTA I TRADICIÓ".

2. Només es permetrà una participació per persona i compte de Twitter. Podrà participar tota aquella persona major d'edat que seguixca les instruccions indicades en la pàgina corresponent al sorteig (http://www.musicafestera.com/noticies/segon-sorteig-de-2-cds-en-musicafe...). Musicafestera.com es reserva el dret a donar de baixa i expulsar automàticament a qualsevol participant del que estime que realitza un mal ús o abusa de la promoció, amb la corresponent cancel·lació de la seua participació. S'entén com mal ús l'incompliment de qualsevol condició de participació inclosa en estes bases.

3. Els guanyadors del concurs seran avisats per missatge privat mitjançant el servici de microblogging Twitter.  El premi es farà arribar per correu ordinari. Sols es faran enviaments dins del territori de la península ibèrica (queden excloses illes, Ceuta i Melilla i enviaments internacionals).