Inici / Bases del sorteig d'una camiseta 'Disseny pasdobles'

Bases del sorteig d'una camiseta 'Disseny pasdobles'

La promoció "Sortegem 1 camiseta disseny pasdobles", és una acció promocional de Musicafestera.com. La promoció està dirigida a totes les persones majors d'edat i es portarà a terme des de les 11:00 h. del dimecres 18 de setembre de 2013 fins les 14:00 h. del dilluns 23 de setembre de 2013.

BASES DEL SORTEIG:

1. Hi haurà un únic premi que constarà d'una camiseta de disseny, consistent en una tuba formada per noms de pasdobles serigrafiats. La camiseta és de la marca ROLY Promo, amb tallatge M, L, XL i XXL.

2. Només es permetrà una participació per persona. Podrà participar tota aquella persona major d'edat que faça click en "Me gusta" i comente la foto del sorteig publicada al Facebook de Música festera - Música de Moros i Cristians (https://www.facebook.com/musicafestera). Musicafestera.com es reserva el dret a donar de baixa i expulsar automàticament a qualsevol participant del que estime que realitza un mal ús o abusa de la promoció, amb la corresponent cancel·lació de la seua participació. S'entén com mal ús l'incompliment de qualsevol condició de participació inclosa en aquestes bases.

3. Es podrà participar al sorteig durant el període hàbil de la promoció (18-09-2013 11:00:00 / 23-09-2013 14:00:00 hora espanyola). Els clicks i comentaris fora d'aquest període no resultaran vàlids.

4. La persona guanyadora del concurs serà anunciada al mur de la pàgina de Facebook de Música festera - Música de Moros i Cristians, així com a la web http://www.musicafestera.com. La persona que resulte guanyadora haurà de posar-se en contacte amb els administradors de la pàgina de Facebook via missatge privat, indicant dades personals i talla de la camiseta (M, L, XL o XXL). El premi es farà arribar per correu ordinari. Sols es faran enviaments dins del territori de la península ibèrica (queden excloses illes, Ceuta i Melilla i enviaments internacionals).

5. La promoció no està administrada per Facebook, ni afavorida o asociada a ell de ninguna manera. El fet de participar al concurs eximix de qualsevol responsabilitat a la plataforma social Facebook.