Inici / Compositors de música festera / Vicent Martí Ferrer

Vicent Martí Ferrer

Inicie la meua formació musical en l’Agrupació Musical de Villalonga.

Vaig continuar els estudis en el Conservatori Mestre Vert de Carcaixent, en el Conservatori Superior Joaquín Rodrigo de València on em titule en l’especialitat de Trompa, realitzan estudis de Fuga, Contrapunt i Harmonia.

He rebut classes de professors com S. Seguí, R. Talens, A. Maicas i J. Rosell. Àmplia estudis de trompa amb Bonet i Zarzo, de direcció de banda i orquestra amb L. SanJaime, A. Ferrero, J.J. Olives i P. Sánchez i d’Anàlisi amb L. Blanes, C. Cano i G. Jiménez.

He dirigit concerts a Galícia, Còrdova, La Rioja, Castellà la Manxa, Múrcia, Navarra i Innsburg així com en llocs com el Palau de les Arts de Valencia, el camp del Valencia C.F. o en actes com el dia de les bandes en festes de Moros i Cristians de diferents poblacions (Oliva, Villalonga, ...).

He dirigit a cantants com Àngela Carrasco, Paco Arrojo, Andreu Valor o Pep Gimeno entre altres. Algunes de les megues composicions han sigut obres obligades en certàmens i concursos així com també he format part de tribunals en concursos. He col·laborat amb l’Orquestra de Vents Filharmonia dirigida per Pasqual-Vilaplana.

He sigut president de l’Agrupació Musical de Villalonga, director de la banda jove de Villalonga, del Conjunt Instrumental de Palma i de la “Unió Musical d’Otos”. “Premi Hermes al DIRECTOR i al COMPOSITOR.

Des de 2005 sóc director de l’escola de música i de la banda de l’Associació Amics de la Música de Palma de Gandia i des de 2015 director de l’Orquestra Clàssica Ciutat de Gandia i des de 2016 director de la Unió Artístic Musical Sant Francesc de Borja de Gandia.

Localitat: 
Villalonga
Páginas