Inici / Compositors de música festera / Vicent Cuquerella Seguí

Vicent Cuquerella Seguí

És Titulat Superior de Música en l’especialitat de Tompeta amb el profesor José Cháfer al Conservatori Superior de Música “Manuel Massotti Littel de Múrcia. Premi extraordinari fi de Grau Profesional al Conservatori Municipal d’Albaida amb el profesor Juan Sanjuán. En 2019 aprova, per concurs-oposició, al cos de Músiques Militars a l’escala de Suboficials.

Al camp de la composición ha aconseguit un 1r Premi al VIII Concurso de Composición “Barceló de Sax”. 3r Premi al II Concurs de Composició “Pascual Pérez Choví” d’Alginet. Premi del Públic al 14º Concurs de Composició de Música Festera “Francesc Cerdà” de l’Olleria. 2º accèsit al 1r Concurs Internacional de Composició de Pasdobles de Pasacalle “Música Jove” de València. Finalista 2º Concurs de Composició de Música Festera de Mutxamel. Finalista al 1r Concurs de Composició de Marxes de Processó a Algar de Palancia.

Com a trompetista, ha sigut finalista 1r Concurs Internacional de Trompeta Meppener Blechbläesertage a Alemanya, i finalista i menció especial al 2º Concurso Internacional de Trompeta a Lodz, Polonia.

Ha realitzat diferents cursos i masterclass de especialització de trompeta amb Manu Mellaerts, Gerrard Metrailler, Manuel López, Richard Stoelzel, Sławek Cichor, Fabrizio Nassetti, Alejandro Casteñeda, Adam Rapa, Steven Devolder, Matthias Kamps, Rex Richardson, Andrea Tofanelli, Allen Vizzutti, Luis González, Frank Pulcini, Carlos Benetó, Juanjo Serna, Marco Pierobon, Frits Damrow, Aaron Romm, Ronald Romm i Vicente Campos.

Localitat: 
Castelló de Rugat