Inici / Compositors de música festera / Pablo Cerdà Durà

Pablo Cerdà Durà

Pablo Cerdà Durà (1992), natural d’Agullent, comença els seus estudis musicals a l’edat de 9 anys a l’Escola “Amanci Amorós Sirvent” de la mateixa localitat.

Continua els seus estudis als Conservatoris Professionals d’Ontinyent i Albaida finalitzant amb el professor Mario Roig, amb l’especialitat de trombó.

Al 2019 finalitza els estudis Superiors al Conservatori Superior de Música “Óscar Esplà” d’Alacant on estudia amb Felip Lanuza i Elías Robles.

Ha realitzat cursos de perfeccionament i classes magistrals amb diferents institucions al món del trombó a nivell internacional com Dave Stewart, Sthephane Loyer o Jacques Mauger i a nivell nacional com Ximo Vicedo, Jaume Gavilán, Ricardo Mollá, Dani Perpinyà i Edmundo Vidal, i de forma especial a César Roig i Juan Navarro. Ha sigut alumne de l’academia “Aula de Trombó” amb Carlos Gil i Inda Bonet.

Ha col·laborat amb l’orquestra Filarmónica de Castilla – la Manxa i Banda Municipal d’Alacant; i ha sigut membre de l’Orquestra i Banda Federal de la Comunitat Valenciana i Orquestra Univertitat “Miguel Hernández” d’Elx. Actualment és membre de la Valencia Brass Band.

Al camp de la direcció s’inicia amb Juan Bautista Pérez Gil, on també estudia a l’Escola de Direcció de Yecla amb Angel Hernández i actualment és alumne a l’escola comarcal de direcció amb Jose Rafael Pascual Vilaplana. Ha realitzat masterclass amb Paolo Martins, Rafa Agulló i Manuel Mondéjar entre altres.

És professor de trombó, llenguatge musical i conjunt a diferents escoles de la Comunitat i director de la Banda Jove de l’Agrupació Musical d’Agullent.

Localitat: 
Agullent