Inici / Compositors de música festera / Moisés Ferrer Ramírez

Moisés Ferrer Ramírez

Moisés Ferrer Ramírez naix a Alcoi (Alacant) en 1958, traslladant-se en 1975, per raons laborals, a la localitat de Benissa (Alacant), on s'estableix de manera definitiva. 

Encara que la seua gran passió ha sigut sempre la música, durant anys la seua formació en aquest camp va ser autodidacta i molt discontínua, fins que en 2010 decideix començar des de zero els estudis oficials de música.

Estudia a l'Escola de Música i Dansa Javier Santacreu de Benissa i als Conservatoris Professionals de Música Tenor Cortis de Dénia i Mestre Berenguer de Teulada, en el qual completa en 2020 els seus estudis de grau Professional en l'especialitat de Piano.

Paral·lelament a la seua formació oficial, estudia Harmonia, Anàlisi i Composició amb el director i compositor Javier Santacreu Cabrera.  Ha estudiat també Composició amb Alberto Ramírez Martínez, catedràtic de Composició del Conservatori Superior de Música de València i Direcció Coral amb la directora i pianista Elisa Gómez Pérez, ampliant la seua formació amb estudis lliures de Composició, Instrumentació i Orquestració. 

La seua activitat musical està centrada actualment en la composició; ha escrit obres per a banda, dolçaina i coral, així com una obra per a flauta i piano destinada a estudiants d'aquests instruments. A més, és membre actiu de la Coral Benissenca, a la qual dedica la seua primera obra coral.

Any naixement: 
1958
Localitat: 
Alcoi / Benissa