Inici / Compositors de música festera / Miguel Ángel Grau Sapiña

Miguel Ángel Grau Sapiña

Naix a Cullera (València) l’any 1963. Inicia els seus estudis a la Societat Ateneu Musical de Cullera (València) i posteriorment ingressa al Conservatori Superior de Música de València, on cursa estudis amb els professors, Juan Vercher, Lucas Conejero, Salvador Seguí, Rafael Talens, entre altres, acabant els estudis de clarinet amb les màximes qualificacions.

Aprova les oposicions al cos de músiques militars als 16 anys. Es trasllada a Pamplona on també ocupa una plaça a l’Orquestra Simfònica i és professor en els conservatoris de Pamplona, Sangüesa i Tafalla.

Perfecciona els seus estudis a Madrid amb els professors, José A. Tomás i Modesto Escribano, ambdós clarinets solistes de la O.N.E., realitza cursets de perfeccionament amb Michel Arrignon i Jean Louis Sajot, solistes de l’Orquestra Nacional de França i l’Opera de París, respectivament.

Com a clarinetista, forma parte de diversos grups de cambra i funda el quartet Ébano, gravant un disc i realitzant enregistraments per a la ràdio i la televisió.

Any naixement: 
1963
Localitat: 
Cullera