Inici / Compositors de música festera / Marcos Gandia Conejero

Marcos Gandia Conejero

Naix a Ontinyent (València) el 21 de maig de 1965. Ingressa en el conservatori de música José Melchor Gomis on cursa estudis de solfeig i teoria musical amb el Rvdo. D. Vicente Pérez-Jorge i el Mestre D. José María Ferrero Pastor, així com l'especialitat de tuba amb D. Manuel Amorós i D. José Torró Monfort. Posteriorment continuaria estudis en el conservatori de música de Carcaixent amb D. Rafael Tortajada, per a prosseguir de forma autodidacta.

Ha realitzat cursos d'anàlisi i direcció d'orquestra i banda amb D. Bernardo Adam Ferrero i D. Francisco Moral.

Als 9 anys ingressa en l'extingida rondalla musical de pua i pols d'Ontinyent "La Clave" quan era el seu director D. Francisco Ferrero. En 1981 ingressa com a component de la Banda Unió Artística Musical d'Ontinyent com a instrumentista de tuba, i on seria promotor i component del quintet de metall de la mateixa Societat, el qual desenrotllaria un llarg cicle de concerts per la comarca durant diversos anys. En la mateixa Societat ha realitzat càrrecs com a component de la Junta directiva i posteriorment com a president.

La seua faceta com a compositor se centra principalment en la música per a Moros i Cristians, encara que també ha realitzat arreglaments per a grups de cambra.

Any naixement: 
1965
Localitat: 
Ontinyent
Páginas