Inici / Compositors de música festera / Luis Belda Cerdá

Luis Belda Cerdá

Ontinyent, 11/07/1992.

 

Formació musical inicial

 

Als 7 anys vaig començar els estudis musicals a l’escola de música “José María Ferrero Pastor” d’Ontinyent, on vaig cursar el grau elemental i dos anys d’harmonia amb els professors: Mila Rosa Molina Moscardó, José Ureña Eiras i Kike Soler Navarro. I amb el trombó amb els professors: Francisco Nájera Perona i Vicent Ibars Guerrero.

2007

Entre a formar part de la Banda Juvenil de la Societat Unió Artística Musical d’Ontinyent.

Novembre, 2009.

Entre com a component de la Banda Simfònica d’aquesta societat amb el trombó.

 

Formació musical professional

 

Setembre, 2015.

Per a ampliar els meus estudis musicals entre al Conservatori Professional de Música d’Ontinyent per cursar el Grau Mitjà amb dos especialitats: trombó i cant, amb els professors: María José Botella (Llenguatge Musical), Jesús Gascó Clar (Trombó), Vicent Simó (Banda), Ruth Revert Lledó (Cant).

Juny, 2022.

TÍTOL GRAU PROFESSIONAL ESPECIALITAT CANT (contratenor)

 

Altra formació musical

 

Curs de direcció musical "Ciutat d'Ontinyent 2015" impartit pel mestre Enrique García Asensio (40h) Cursos i masterclass de trombó amb mestres com Ricardo Mollá, Edmundo Vidal i Pablo Soler.

Cursos amb les cantants Ana Luisa Chova i Ofelia Sala.

A més, forme part com a personatge principal de dues operes: Il Campanelo i Dido i Eneas realitzades pels alumnes i mestres del propi conservatori.

Per ampliar els estudis de direcció, em forme a l'escola de música de Joventuts Musicals de la Vall d'Albaida amb els mestres José Rafael Pascual-Vilaplana (direcció), Ramón García i Soler (instrumentació) Tomás Gilabert Giner i José Miguel Fayos Jordán (anàlisi).

Juliol, 2022.

Titol dels 3 nivells de FASOLET IEM a l'escola de música de Joventuts Musicals de la Vall d'Albaida (80 h)

Any naixement: 
1992
Localitat: 
Ontinyent
Páginas