Inici / Compositors de música festera / Juan Daniel Jover Piqueres

Juan Daniel Jover Piqueres

Naix a Fortaleny l'any 1980. Inicia els seus estudis de tuba en la S. M. “Santa Cecília” de Fortaleny i els finalitza en el Conservatori Superior de Música “Joaquín Rodrigo” de València.
 
En 2010 obté la Diplomatura en Magisteri d'Educació Musical. En 2019 finalitza els estudis professionals de piano.
 
Estudia tuba amb els professors Toni Criado, Llorens Llovet i David Llácer. Estudia direcció amb José Rafael Pascual Vilaplana i amb Ferrer Ferran, a més, realitza cursos de direcció amb professors com Diego Ramon Lluch, Pablo Sánchez Torrella, Manuel Galduf, Jan Cober, Eugene Corporon, Alex Schillings, Douglas Bostock, Cristóbal Soler, Rafael Sanz Espert, Salvador Sebastiá, Andrés Tolcachir, Thomas Doss. Estudia composició amb Saúl Gómez. 
 
 
En 2015 guanya el Primer Premi al 2n Concurs Internacional de Composició “Música Jove” amb l'obra “Duenes”; el Primer Premi al 2n Concurs Nacional de Composició José Berenguel Escámez d'Almeria amb la marxa de processó "Pasión en San Agustín", així com el Primer Premi i Premi del Públic al 1r Concurs Nacional de Composició Godofredo Garrigues de Manuel amb el pasdoble “Asiram94″. També ha sigut finalista en el 2n Concurs de Composició Fernando Tormo d'Albaida amb el pasdoble “La Xica”.
 
Estudia piano amb Ángels Máñez i Pedro Grau.
 
Ha sigut director de diverses societats musicals, com Banda Jove de Fortaleny, Banda Jove d'Almassora, Societat Musical Santa Cecília de Sant Mateu, Unió Musical Els Poblets, Unió Musical d’Ondara, Agrupació Musical d’Ontinyent i Unió Musical Polinyanense. Ha sigut professor de tuba en els Conservatoris d'Elx, Castelló, Vall d'Uixó, Dénia, Utiel i Requena.
Any naixement: 
1982
Localitat: 
Fortaleny