Inici / Compositors de música festera / José Conejero Olcina

José Conejero Olcina

José Conejero Olcina va néixer a Ontinyent (València) el 22 de novembre de 1991. Als 6 anys comença a estudiar música en la modalitat de trombó a el conservatori de música d'Ontinyent. Als 16 anys va començar a interessar-se al món de la composició i la direcció, on als 18 anys va escriure la seva primera va treballar per a banda de vent i després va començar a estudiar direcció i anàlisi a la Conservatori Superior de Música de Galícia sota la direcció de Pere Molina González i Manolo Villar Touceda.

Paral·lelament, va començar a estudiar composició per a mitjans audiovisuals a Escola de Música Yamaha de València amb David Antolín.

La seva musica per a mitjans audiovisuals ha estat premiada a diversos països, destacant Estats Units, on va obtenir Medalla de Plata als Global Music Awards , Millor Partitura als premis Oniros de Nova York, guanyador de l'Akademia Music Awards a Los Angeles d'on també és membre del seu Saló de la Fama. És membre de The Recording Academy (Grammy) i la seva música audiovisual ha aparegut en diferents pel·lícules d'Europa. Actualment continua els seus estudis de composició al Centre Superior Progrés Musical de Madrid i està treballant en diferents projectes.

Any naixement: 
1991
Localitat: 
Ontinyent
Páginas