Inici / Compositors de música festera / Jorge Ferrero Silvestre

Jorge Ferrero Silvestre

Naix el 22 de juny de 1987 a Ontinyent. Comença els seus estudis musicals als 11 anys a l'escola de música "Ad libitum" en l'especialitat de saxofon amb el mestre Germán Molla. L'any 2004 segueix amb els seus estudis professionals al Conservatori Professional de Música d’Ontinyent, amb professors com Cristina Llopis Jimeno, Javier Malonda Miñana i Rafael Doménech Vives, entre altres. També estudia fonaments de composició amb els professors Sergi Pastor i Oscar Esplà, acabant els seus estudis professionals l'any 2011.

Ha realitzat cursos i seminaris de jazz amb professors com Josvi Muñoz, José Francisco "Latino", Jesús Santandreu, Toni Belenguer o Pedro Iturralde.

En 2012 comença els estudis de direcció amb els mestres José Rafael Pascual Vilaplana, Ramon Garcia Soler i Tomas Gilabert, assistint a cursos, màster class i xarrades de direcció i composició amb directors i compositors de talla internacional com Thomas Doss, Franco Cesarini, Andrés Valero, José Alberto Pina o Felix Hauswirth. També en 2012 va començar els seus estudis de composició amb el mestre Saúl Gómez Soler.

Al gener de 2013 va ser nomenat director musical de l'Agrupació Musical d'Albaida "La Vall". En 2014 va ser director musical i arranjador de l'ensemble de saxos del Conservatori Professional de Música d’Ontinyent.

 • Marxa cristiana

  Dedicada a Sergi Juan Martí, 1r Tro 2020-2022 de la Comparsa Cides d'Ontinyent. Estrenada el 20 de febrer de 2022 per l'Agrupació Musical Ontinyent.

 • Pasdoble

  A la memòria de Batiste Francés Sarrió, amic de l'autor i membre de la comparsa Moros Viejos de Villena.

 • Marxa cristiana

  Dedicada a la Comparsa de Cristians del Camp de Mirra.

 • Pasdoble-marxa

  Dedicat a la Filà Walies de Dénia, és tracta d'un encàrrec del Grup Musical Virgen de la Salud d'Elda en commemoració del 40 aniversari de la formació de la filà, celebrat l'any 2020.

 • Marxa mora

  Dedicada per l'autor a la seua dona Alexandra i a la seua filla Lucía.

 • Marxa mora

  Dedicada a Pedro Mora Vicedo, membre de l'esquadra Barba Roja de la Comparsa Berberiscos d'Ontinyent.

 • Marxa cristiana

  Dedicada a Beatriz Francés Tortosa, festera de la Filà Jordians de Banyeres de Mariola.

 • Pasdoble

  Pasdoble pirata dedicat als càrrecs festers 2015 de la comparsa Piratas de Villena, José Luís Quiles Pérez i David Quiles Sanchez, i en memòria del seu pare i iaio Pep Quiles, qui va ser també...

 • Marxa cristiana

  Dedicada a Adrià Martí Pérez, músic de la Societat Musical Instructiva d'Alfafara.